Συνεχίζει τις χορηγίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο η εταιρία στοιχήματος Paddy Power

Πριν μερικές ημέρες, η Paddy Power ανακοίνωσε την επιστροφή της στον τομέα των χορηγικών συμφωνιών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ανακοινώνοντας την χορηγία της προς τη Χάντερσφιλντ. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από την παρουσίαση της νέας φανέλας των ποδοσφαιριστών της ομάδας, η οποία αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ένα τρικ του μάρκετινγκ, για χάρη της νέας καμπάνιας της Paddy Power: μιας καμπάνιας που καταγγέλλει την κυριαρχία των στοιχηματικών χορηγών στα αγγλικά γήπεδα.

Στην καμπάνια αυτή, όμως, δε συμμετέχει μόνο η Χάντερσφιλντ. Νέες συμφωνίες χορηγίας με την Paddy Power υπέγραψαν κι άλλες αγγλικές ομάδες και συγκεκριμένα οι Σαουθέντ Γιουνάιτεντ, Μάκλσφιλντ, Νιούπορτ Κάουντι και Μάδεργουελ!

 

Οι νέες χορηγίες της Paddy Power στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Μετά την παρουσίαση της νέας φανέλας της Χάντερσφιλντ, με το τεράστιο λογότυπο της Paddy Power, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας αποκάλυψαν τους πραγματικούς τους σκοπούς, ενώ παράλληλα αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα εμφάνισης στη φανέλα που είχαν ως χορηγοί. Οι ίδιοι όροι ισχύουν και στις νέες συμφωνίες χορηγίας που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος. Στις φανέλες των Σαουθέντ Γιουνάιτεντ, Μάκλσφιλντ, Νιούπορτ Κάουντι και Μάδεργουελ δε θα βρίσκεται το λογότυπο της Paddy Power, αφού η νέα της καμπάνια καταγγέλλει ακριβώς αυτή την πρακτική: ότι οι στοιχηματικές εταιρίες βρίσκονται παντού στα γήπεδα της Αγγλίας, μέσω των χορηγιών της προς τις ομάδες ποδοσφαίρου.

Οι μεγάλοι κερδισμένοι της συγκεκριμένης καμπάνιας, πάντως, είναι οι ομάδες που συνεργάζονται πλέον με την Paddy Power. Οι συμφωνίες χορηγίας που έχουν πετύχει οι περισσότερες αποτελούν ρεκόρ για την ιστορία τους και παράλληλα συμμετέχουν σε μια καμπάνια που έχει έναν ευγενή σκοπό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.