Χορηγός της Παρί Σεν Ζερμέν η εταιρία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας που πραγματοποίησε με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν, για τα επόμενα δύο χρόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο πλευρών, η κορυφαία εμπειρία ψηφιακού μάρκετινγκ της Unibet θα συνδυαστεί με την πλούσια ποδοσφαιρική κληρονομιά της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να δημιουργήσει μια μοναδική στρατηγική συνεργασία.

Η νέα συμφωνία έχει ισχύ δύο ετών και καθιστά τη Unibet επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Τα οφέλη της χορηγίας

Μέσω της συμφωνίας χορηγίας, το λογότυπο της Unibet θα αποκτήσει σημαντική παρουσία στις διαφημιστικές πινακίδες της έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν. Επιπλέον, η στοιχηματική εταιρία θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φιλάθλους της ομάδας, μέσω διαγωνισμών. Τέλος, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν και στον ψηφιακό τομέα, με τη Unibet να φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της αποκλειστικό υλικό (από απόψεις έως προσφορές για τα μέλη της), σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

“Ενισχύεται η φήμη της Unibet στην Ευρώπη”

Τη συμφωνία χορηγίας σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της Kindred Γαλλίας, Mathieu Drida, αναφέροντας τα εξής: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που αποτελούμε πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Παρί Σεν Ζερμέν. Χάρη στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Unibet σκοπεύει να ενισχύσει τη φήμη της στην Ευρώπη και να προσφέρει στα μέλη της αποκλειστικό περιεχόμενο, που θα τους φέρνει πιο κοντά στο παιχνίδι”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.