Νέα χορηγία της εταιρείας στοιχήματος Mybet στο γερμανικό χόκεϊ

Η αναγεννημένη Mybet, η οποία πλέον δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη γερμανική αγορά, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς τον αθλητισμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, η Mybet θα αποτελεί στο εξής ψηφιακό συνεργάτη της Deutsche Eishockey Liga, του κορυφαίου πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου στη Γερμανία.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χορηγία που έχει ανακοινώσει έως τώρα η αναγεννημένη Mybet, η οποία αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση το 2018, κλείνοντας τις ιστοσελίδες της σε ολόκληρο τον κόσμο. Λίγο αργότερα, όμως, η Mybet επέστρεψε και πλέον κινείται με προσεκτικά και μεθοδικά βήματα, επικεντρωμένη στην γερμανική αγορά.

 

Η νέα χορηγία της Mybet

Η νέα χορηγία αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη Mybet, αφού η Deutsche Eishockey Liga αποτελεί μία από τις κορυφαίες της Ευρώπης στον τομέα του χόκεϊ επί πάγου. Η εταιρεία στοιχήματος θα αποκτήσει σημαντικές ευκαιρίες προβολής, αφού κάθε αγώνας συγκεντρώνει κατά μέσο όρο κοινό 7.000-10.000 ατόμων! Η χορηγία, μάλιστα, λήγει με τη σεζόν του 2019-2020, αλλά η Mybet έχει το δικαίωμα ανανέωσης.

Χάρη στη χορηγία, λοιπόν, η Mybet θα αποκτήσει τη δυνατότητα να διαφημίζεται στους αγώνες του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου. Πολύ πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι η νέα συμφωνία δείχνει πως η Mybet επιστρέφει με όλα τα όπλα της στο παιχνίδι του online στοιχήματος. Άλλωστε, πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα, το οποίο μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες προβολής και – γιατί όχι; - επέκτασης και σε άλλες αγορές.

 

Η σημερινή εικόνα της Mybet

Η Mybet αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους bookmakers στην Ευρώπη, αλλά το 2018 αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Οι ιστοσελίδες (μεταξύ των οποίων και αυτή στην Ελλάδα) έκλεισαν και η Mybet αναζητούσε απεγνωσμένα νέους επενδυτές. Το 2019, το επενδυτικό σχήμα Rhinoceros Group εξαγόρασε τη Mybet και λάνσαρε ξανά την ιστοσελίδα της, αποκλειστικά στη γερμανική αγορά, βασίζοντάς τη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Kambi.

Από τότε, η Mybet απασχόλησε ελάχιστες φορές τα ΜΜΕ, αλλά η νέα συμφωνία χορηγίας αναμένεται να τη βάλει ξανά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.