Χορηγός του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ ο Stoiximan

Τη χορηγία του προς την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Stoiximan, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η εταιρεία του online στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός της ομάδας για τον επόμενο χρόνο, έχοντας δικαίωμα ανανέωσης της συμφωνίας για 12 επιπλέον μήνες.

 

Η χορηγία του Stoiximan περιλαμβάνει όχι μόνο την ύπαρξη του λογότυπου της εταιρείας στις φανέλες των παιχτών του ΠΑΟΚ, αλλά και την αλλαγή του ονόματος της ομάδας, η οποία στο εξής θα προσφωνείται Stoiximan ΠΑΟΚ. Με τον τρόπο αυτό, ο Stoiximan επεκτείνει τις δυνατότητες προβολής του και στο χώρο του χάντμπολ.

 

O Stoiximan εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας τον Δεκέμβριο του 2012 όποτε και απέκτησε την απαραίτητη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.