Χορηγός του Μαραθωνίου της Στοκχόλμης η Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet συγκαταλέγεται στους χορηγούς του Μαραθωνίου της Στοκχόλμης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια αθλητικά γεγονότα της Σουηδίας και η εταιρεία του online στοιχήματος βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία προβολής, καθώς διαφημίσεις της θα τοποθετηθούν κατά μήκος της διαδρομής.

 

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, μάλιστα, δήλωσαν πως η συγκεκριμένη χορηγία θα αποτελέσει μόνο την αρχή και πως ήδη προσανατολίζονται σε μεγαλύτερη ανάμειξή τους στον Μαραθώνιο.

H Unibet άλλωστε είναι σουηδικής καταγωγής και θεωρείται από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της Ευρώπης.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη