Στοιχηματική χορηγία εξασφάλισε και το NHL

Αν και αρχικά εμφανίζονταν αντίθετοι προς την εξάπλωση του στοιχήματος στο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου, οι υπεύθυνοι του NHL αποφάσισαν να αγκαλιάσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται και ανακοίνωσαν την πρώτη τους συνεργασία με μία από τις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στις ΗΠΑ. Αναλυτικότερα, το NHL ανακοίνωσε τον πρώτο στοιχηματικό χορηγό του, που δεν είναι άλλος από την εταιρεία MGM Resorts.

Η MGM Resorts ανακηρύχθηκε πρόσφατα επίσημος συνεργάτης στοιχήματος του NBA και πλέον έχει διπλασιάσει τις συνεργασίας τεράστιας (συμβολικής και οικονομικής) σημασίας, αποτελώντας τον επίσημο χορηγό του NHL.

 

Οι όροι της χορηγίας της MGM προς το NHL

Αν και το ποσό της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκε, οι υπεύθυνοι αποκάλυψαν όλους τους όρους της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το σημαντικότερο είναι ότι η MGM θα συνοδεύει τις στοιχηματικές υπηρεσίες της (στα επίγεια καζίνο της και στις στοιχηματικές ιστοσελίδες της) με τα επίσημα στατιστικά και δεδομένα του NHL, ενώ παράλληλα έχει αποκτήσει το δικαίωμα να προωθεί τις ίδιες υπηρεσίες στους φιλάθλους του χόκεϊ. Παράλληλα, το NHL θα επωφεληθεί από τα έσοδα χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και μέσω της προβολής των αγώνων μέσω των MGM Resorts.

Όπως φαίνεται, πάντως, οι υπεύθυνοι της MGM Resorts δεν βιάζονται να επεκτείνουν το δίκτυό τους εντός των γηπέδων του χόκεϊ επί πάγου. Αν και θα έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν πρακτορεία εντός των γηπέδων (στις Πολιτείες που έχει νομιμοποιηθεί το στοίχημα), έχουν αποφασίσει να επικεντρωθούν περισσότερο στο online στοίχημα.

Η MGM, τέλος, θα αποκτήσει και μια αποκλειστικότητα μέσω της νέας συμφωνίας. Συγκεκριμένα, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί ένα νέο σύστημα συλλογής δεδομένων και στατιστικών του NHL, το οποίο αναπτύσσεται αυτή την περίοδο και θα μπορεί να πληροφορήσει πολύ πιο αποτελεσματικά τους παίχτες του στοιχήματος που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο χόκεϊ επί πάγου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.