Ενισχύει τις χορηγίες της προς την πυγμαχία η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο των αθλητικών χορηγιών, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην πυγμαχία. Πρόσφατα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν δύο νέες χορηγίες προς το άθλημα και συγκεκριμένα προς δύο Βρετανούς επίδοξους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Πρόκειται για τους Lawrence Okolie και Joshua Buatsi, οι οποίοι συγκαταλέγονται πλέον στην ομάδα των πρεσβευτών της William Hill στον χώρο της πυγμαχίας.

 

Οι δύο νέες χορηγίες της William Hill

Οι δύο νέοι πρεσβευτές της William Hill συγκαταλέγονται στα μεγάλα νέα ταλέντα της πυγμαχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν ήδη εξασφαλίσει εθνικούς και διεθνείς τίτλους. Η William Hill, όμως, θεωρεί ότι αποτελούν δύο από τις καλύτερες ελπίδες της χώρας για την κατάκτηση ενός παγκόσμιου τίτλου και αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί τους, προκειμένου να τους στηρίξει.

Παράλληλα, οι δύο πυγμάχοι θα αναλάβουν καθήκοντα πρεσβευτών της William Hill, προωθώντας το όνομα και τις υπηρεσίες της. Εκτός από τις εμφανίσεις τους σε εκδηλώσεις και πυγμαχικούς αγώνες, θα αναλάβουν και άλλα καθήκοντα, όπως η δημιουργία δύο ντοκιμαντέρ που θα δείχνουν την προετοιμασία τους για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Τα ντοκιμαντέρ αυτά θα μεταδίδονται σε επεισόδια στα social media της William Hill.

Οι δύο νέες προσθήκες, τέλος, θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη θέση της William Hill στην πυγμαχία. Άλλωστε, η ενασχόλησή της με το άθλημα είναι έντονη – θυμίζουμε ότι στην ομάδα των πρεσβευτών της ανήκει ήδη ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών Anthony Joshua.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.