Νέα χορηγία της Coral στο σνούκερ

Η εταιρία στοιχημάτων Coral είναι η νέα χορηγός του English Open, του αγγλικού τουρνουά που φέρνει αντιμέτωπους τους καλύτερους παίχτες στο παιχνίδι. Χάρη στη νέα χορηγία, το τουρνουά (το οποίο ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου) θα ονομάζεται Coral English Open.

 

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα τουρνουά στον χώρο, καθώς σε αυτό συμμετέχουν 128 παίχτες, μεταξύ των οποίων και οι Ronnie O’Sullivan και Mark Selby, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο των 80.000 ευρώ. Αποτελεί, άλλωστε, κομμάτι της σειράς World Snooker’s Home Nations και αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία και την προβολή της ιστοσελίδας του στοιχήματος στον χώρο του σνούκερ.

 

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη χορηγία της Coral στο σνούκερ. Η εταιρεία έχει διατελέσει χορηγός του φετινού τουρνουά Shoot-Out. Η νέα συμφωνία, όμως, θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στο σνούκερ και στους παίχτες που στοιχηματίζουν σε αυτό.

 

Ο Simon Clare, διευθυντής PR της Coral, ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία: “Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που αποτελούμε χορηγό του English Open, προσθέτοντας έτσι και άλλες χορηγίες στον χώρο του σνούκερ. Έχουμε ήδη σπονσοράρει το αγγλικό πρωτάθλημα στο παρελθόν, αποτελούμε χορηγό του συναρπαστικού Shoot-Out και η νέα αυτή προσθήκη αποτελεί μια τέλεια προσθήκη στη λίστα χορηγιών μας, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στο παιχνίδι”.

 

Η Coral ιδρύθηκε το 1926 στη Μεγάλη Βρετανία και σήμερα θεωρείται από τις πιο μεγάλες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.