Ανανεώνεται η χορηγία της Bodog προς την Ayr United

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bodog ανακοίνωσε πως η χορηγία της προς την σκοτσέζικη ποδοσφαιρική ομάδα της Ayr United ανανεώνεται για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό σημαίνει πως θα βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας online στοιχήματος για μια ακόμη σεζόν στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά χορηγίας προς την Ayr United, από πλευράς Bodog, η οποία εξακολουθεί  παράλληλα να αποτελεί και τον επίσημο Ασιάτη συνεργάτη του online στοιχήματος της Arsenal.

Η Bodog δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος ωστόσο δέχεται Ελλήνες παίχτες χωρίς  όμως να παρέχει την ελληνική γλώσσα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bodog και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bodog ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.