Ανανεώθηκε η χορηγία της SkyBet για τα αγγλικά πρωταθλήματα

Τα αγγλικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που έπονται της Premier League θα συνεχίσουν να σπονσοράρονται από την ιστοσελίδα στοιχήματος SkyBet, και μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός των τριών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Η συμφωνία αφορά στα πρωταθλήματα που, λόγω της χορηγίας της SkyBet, γνωρίζουμε ως Sky Bet Championship, Sky Bet League 1 και Sky Bet League 2, θα διατηρήσουν αυτό το όνομα και για τη σεζόν 2016/17. Η League 1 και η League 2, μάλιστα, θα έχουν ως χορηγό τη Skybet και κατά τη σεζόν 2017/18. Αντίθετα, οι διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους του Sky Bet Championship κατέληξαν στη συμφωνία για τη χορηγία για μία χρονιά, η οποία θα ανανεωθεί αν δεν υπάρξει καλύτερη πρόταση.

 

Σχετικά με τη συνέχιση της χορηγίας, ο Rob Painter, διευθυντής μάρκετινγκ της Skybet δήλωσε: “Μετά από μια εκπληκτική σεζόν για το 2014/15, η οποία περιλάμβανε και τρεις εξαιρετικούς τελικούς των play-off το Σαββατοκύριακο, ανυπομονούμε για την τρίτη μας χρονιά ως χορηγοί και την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Football League”.

 

H ιστορία της Skybet ξεκινά το 2000 ενώ εντάχθηκε στις online στοιχηματικές εταιρίες το 2006.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.