Χορηγός της FWA η William Hill

Η William Hill αντικατέστησε την Barclays στη θέση του μεγάλου χορηγού της FWA (Football Writers’ Association). H ιστοσελίδα του στοιχήματος συνεργάζεται χρόνια με την FWA (μεταδίδοντας, μεταξύ άλλων, και ένα εβδομαδιαίο podcast στην ιστοσελίδα της) και πλέον αποτελεί τον επίσημο χορηγό, χαρίζοντας και το όνομά της στον οργανισμό, ο οποίος διοργανώνει ένα πλήθος εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Ο Alex O’Shaughnessy, CMO της William Hill, δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που γινόμαστε ο νέος επίσημος χορηγός της FWA. Έχουμε χτίσει μια ισχυρή συνεργασία τα τελευταία χρόνια και είναι ιδιαίτερα θετικό το ότι αυξάνουμε την υποστήριξή μας προς αυτή”.

 

H William Hill αποτελεί μία από τις πιο παλιές και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.