Συνεργασία William Hill - Crystal Palace

Η στοιχηματική εταιρία William Hill ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα Crystal Palace. Η Crystal Palace αγωνίζεται στην αγγλική Premier League και η William Hill θα είναι ο νέος επίσημος συνεργάτης του στοιχήματος για τη σεζόν 2014-2015.

 

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και η ανάδειξη της William Hill ως επίσημου συνεργάτη του στοιχήματος φέρνει νέες ευκαιρίες προβολής στην εταιρεία του online στοιχήματος, όχι μόνο εντός των αγγλικών συνόρων, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Άλλωστε, η Premier League αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος την προτιμούν για το παιχνίδι τους.

Η William Hill είναι από τις πιο παλιές και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη