Νέα πρέσβειρα από τις ιπποδρομίες για την εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Unibet πρόσθεσε μία ακόμη επιτυχημένη πρέσβειρα από τον τομέα των ιπποδρομιών στο δυναμικό της, προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μελών της. Πρόκειται για την εκπαιδεύτρια Jessica Harington, η οποία θα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και διαφημιστικά μηνύματα, για λογαριασμό της Unibet, ενώ παράλληλα θα μοιράζεται τις γνώσεις της με τους παίχτες του στοιχήματος.

Η Jessica Harrington, η οποία κατέκτησε τη μεγαλύτερη νίκη της στο περσινό φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham, συγκαταλέγεται πλέον στην ομάδα των εκλεκτών επαγγελματιών των ιπποδρομιών της ομάδας πρεσβευτών της Unibet, η οποία αποτελείται επίσης από τους Nicky Henderson (εκπαιδευτής και πρωταθλητής ιπποδρομιών), Nico de Boinville (τζόκεϊ και νικητής του Gold Cup) και Richard Hannon (κορυφαίος εκπαιδευτής).

 

Τα καθήκοντα της νέας πρέσβειρας της Unibet

Η Jessica Harrington θα αναλάβει μια εβδομαδιαία στήλη στο blog της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, όπου θα προσφέρει τις γνώσεις της και συμβουλές για όσους επιθυμούν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Κατά τη διάρκεια των κορυφαίων φεστιβάλ των αγγλικών ιπποδρομιών, μάλιστα, η στήλη της θα ανανεώνεται σε ημερήσια βάση.

Παράλληλα, το λογότυπο της Unibet θα αποκτήσει μεγαλύτερη προβολή, καθώς θα εμφανίζεται στα οχήματα που μεταφέρουν τα άλογα των στάβλων της, αλλά και στα ρούχα του προσωπικού της.

 

Ενθουσιασμένη δηλώνει η Unibet

Ο επικεφαλής του τομέα ιπποδρομιών της Unibet, Ed Nicholson, δήλωσε σχετικά με τη νέα πρέσβειρα της στοιχηματικής εταιρείας: “Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη Jessie. Τα άλογά της αιχμαλώτισαν το ενδιαφέρον το κοινού την περασμένη άνοιξη και είναι ξεκάθαρο ότι οι λάτρεις των ιπποδρομιών θα καλωσορίσουν τα όσα σκέφτεται για τις επερχόμενες ιπποδρομίες. Σκοπεύουμε να προσφέρουμε συνεχείς ενημερώσεις μέσω βίντεο για τους στάβλους της και να διανθίσουμε με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο το blog της στη Unibet”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.