Παραμένει στο πλευρό της Τότεναμ η εταιρία στοιχήματος William Hill

Η εταιρία στοιχήματος William Hill θα παραμείνει χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τότεναμ για τα επόμενα χρόνια, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν πριν μερικές ημέρες τη συμφωνία τους. Η William Hill αποτέλεσε χορηγό της ομάδα της Premier League από το 2016 έως το 2018 και η νέα συμφωνία θα τη διατηρήσει στην ίδια θέση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από τη συγκεκριμένη συμφωνία, μάλιστα, δεν επωφελούνται μόνο οι δύο πλευρές, αλλά και οι οπαδοί της Τότεναμ, οι οποίοι θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές υπηρεσίες στην στοιχηματική ιστοσελίδα William Hill.

 

Τα οφέλη της χορηγίας για τη William Hill

Η νέα συμφωνία προβλέπει ότι η William Hill θα συνεχίσει να προβάλλεται στις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στην έδρα της Τότεναμ, αλλά και στα social media της ομάδας. Παράλληλα, οι οπαδοί της ομάδας που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα μπορούν να εκμεταλλεύονται την υπηρεσία wi-fi δικτύου υψηλών ταχυτήτων, προκειμένου να στοιχηματίζουν μέσω της William Hill κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τέλος, η William Hill θα συνεχίσει να ενισχύει οικονομικά το κοινωνικό πρόγραμμα Tottenham Hotspur Elevator της Τότεναμ, το οποίο βοηθά νέους ανθρώπους της περιοχής, προκειμένου να βρουν δουλειά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ποσό που συμφώνησε να παρέχει η William Hill στον συγκεκριμένο σκοπό για τα επόμενα δύο χρόνια είναι εξαψήφιο.

 

“Ισχυροί δεσμοί με την ομάδα”

Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της χορηγίας της William Hill προς την Τότεναμ, ο επικεφαλής του ψηφιακού τμήματος της στοιχηματικής εταιρείας, Ulrik Bengtsson, δήλωσε σχετικά: “Έχουμε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα, το προσωπικό και τους οπαδούς τις δύο προηγούμενες σεζόν και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας, σε μια περίοδο που η ομάδα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην Ιστορία της, με τη μετακόμιση στο νέο στάδιο.”

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.