Διαφημιστική διείσδυση στις ΗΠΑ ετοιμάζει η στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η στοιχηματική εταιρεία Unibet έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην αγορά νόμιμου στοιχήματος της ΗΠΑ, μέσω της συνεργασίας της με το Hard Rock Casino, στην Πολιτεία του New Jersey. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, όμως, αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα και σύντομα οι υπηρεσίες της Unibet θα είναι διαθέσιμες και σε άλλες Πολιτείες.

Για τον σκοπό αυτό, η Unibet φροντίζει για την καθιέρωσή της στη διαφημιστική αγορά των ΗΠΑ και πρόσφατα εξασφάλισε μια πολύτιμη συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο FCB.

 

Η νέα συνεργασία της Unibet στις ΗΠΑ

Η FCB ανέλαβε τη διαφημιστική προβολή της Unibet και των στοιχηματικών υπηρεσιών της στις ΗΠΑ και η συνεργασία των δύο πλευρών θα αποφέρει μια σειρά από προωθητικές καμπάνιες που θα προετοιμάσουν το έδαφος για την δραστηριοποίηση της στοιχηματικής εταιρείας στις αγορές επιπλέον Πολιτειών. Το συγκεκριμένο πρακτορείο, μάλιστα, είναι από τα πιο γνωστά στις ΗΠΑ και έχει τεράστια παράδοση, αφού έχει συνεχή παρουσία από τη δεκαετία του ’40 και έπειτα, ενώ έχει βραβευθεί ουκ ολίγες φορές για καμπάνιες του, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Πολλές διαφημιστικές καμπάνιες κορυφαίων εταιρειών, όπως οι Taco Bell, Oreo, και KFC, τέλος, έχουν σχεδιαστεί από την FCB.

Χάρη στις υπηρεσίες της FCB, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Unibet θα αποκτήσει διαφημιστική παρουσία και εκτός του New Jersey, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τη δραστηριοποίησή της και σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ. Εξάλλου, ήδη το στοίχημα έχει νομιμοποιηθεί σε αρκετές από αυτές και ετοιμάζεται να νομιμοποιηθεί σε ακόμη περισσότερες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.