Ακυρώνεται η συνεργασία BetVictor - Sun

Δε θα προχωρήσουν, όπως φαίνεται, τα σχέδια συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία online στοιχήματος BetVictor και την αγγλική εφημερίδα Sun, τα οποία προέβλεπαν την παροχή μια σειράς από υπηρεσίες online στοιχήματος στους αναγνώστες της εφημερίδας. Αν και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε προχωρημένο σημείο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο νέος ιδιοκτήτης της BetVictor φαίνεται να τις τερμάτισε εντελώς.

 

Θυμίζουμε πως η BetVictor άλλαξε χέρια πριν μερικές εβδομάδες, όταν ο πρώην ιδιοκτήτης της, Victor Chandler, πούλησε το μερίδιό του στον Michael Tabor, συνιδρυτή της εταιρείας.

H ΒetVictor είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα αλλά λειτουργεί σε άλλες 160 χώρες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.