Χορηγός της Σάντερλαντ η στοιχηματική εταιρία Coral

Η στοιχηματική εταιρία Coral αποτελεί πλέον έναν από τους χορηγούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σάντερλαντ. Αναλυτικότερα, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, η Coral αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Σάντερλαντ, για τη σεζόν 2017-2018.

Μέσω της νέας συμφωνίας χορηγίας, η Coral ενισχύει τη θέση στον τομέα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και της αγγλικής αγοράς του στοιχήματος γενικότερα, μέσω των νέων ευκαιριών προβολής που αποκτά.

 

Τα οφέλη της συμφωνίας για την Coral

Ως χορηγός της Σάντερλαντ, η εταιρία στοιχηματισμού Coral θα δει το λογότυπό της να εμφανίζεται στον διαφημιστικό χώρο της έδρας της ομάδας (του Stadium Of Light), σε κάθε αγώνα που δίνει εντός έδρας, για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρία θα προβάλλεται και online, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Σάντερλαντ, αλλά και των προφίλ της στα social media. Η παρουσία της αυτή θα της δίνει την ευκαιρία να προωθήσει τις υπηρεσίες στοιχηματισμού πριν κάθε αγώνα (αλλά και κατά τη διάρκειά του), εντός και εκτός του γηπέδου, καθώς και να προχωρά σε ανακοίνωση αποκλειστικών προσφορών για τους οπαδούς της ομάδας. 

 

“Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν”

Ο διευθυντής του τομέα Δημοσίων Σχέσεων της Coral, Simon Clare, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που πετύχαμε μια τόσο δυνατή συνεργασία στην Αγγλία με τη Σάντερλαντ και θα θέλαμε να ευχηθούμε σε οποιονδήποτε σχετίζεται με την ομάδα, ειδικά στους παθιασμένους και αφοσιωμένους οπαδούς της, τα καλύτερα για τη νέα σεζόν”.

Με τη σειρά του, η επικεφαλής το τομέα Επικοινωνίας της Σάντερλαντ, Louise Wanless, συμπλήρωσε: “Καλωσορίζουμε την Coral στην ομάδα μας, εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν. Όντας μια από τις κορυφαίες αγγλικές εταιρίες στον τομέα της, θα εξασφαλίσει κορυφαίες υπηρεσίες στοιχηματισμού στους επισκέπτες του σταδίου και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μαζί της”.
 

Πριν δύο μήνες η Coral ανανέωσε της χορηγία στην La Liga μέχρι το 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.