Χορηγός του Crabbie’s Grand National Festival η BetFred

H στοιχηματική εταιρία BetFred αποτελεί χορηγό του φεστιβάλ ιπποδρομιών Crabbie’s Grand National, το οποίο διεξάγεται στο Aintree της Αγγλίας στις 3-5 Απριλίου. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα διαρκέσει τρία χρόνια και η BetFred θα είναι ο μεγάλος χορηγός τριών αγώνων: των Betfred Bowl Steeple Chase, Betfred Mobile Mildmay Novices’ Steeple Chase και Handicap Steeple Chase.

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, η σχέση ανάμεσα στη BetFred και τους διοργανωτές του Crabbie’s Grand National Festival είναι άριστη εδώ και αρκετά χρόνια και η ανάληψη χορηγίας από πλευράς της εταιρείας του στοιχήματος αποτέλεσε μια λογική εξέλιξη της σχέσης αυτής.

Η BetFred ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες για πολλά πράγματα,ένα από αυτά είναι το ότι διαθέτει ξεχωριστή ενότητα ειδικών στοιχημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.