Ο John Barnes πρεσβευτής της Titanbet UK

O πρώην αστέρας της Liverpool και της Εθνικής Αγγλίας, John Barnes, είναι ο νέος πρεσβευτής της εταιρίας στοιχημάτων Titanbet UK. Τα καθήκοντα του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες που θα πραγματοποιούνται εντός των ορίων του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει ενεργά και στην ιστοσελίδα, διατηρώντας το δικό του blog και πρωταγωνιστώντας σε ολιγόλεπτα βίντεο.

 

Σκοπός της Titanbet, άλλωστε, είναι να προωθήσει την ιστοσελίδα της στους παίχτες του online στοιχήματος που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης της απαραίτητης άδειας και ο Barnes θα τη βοηθήσει να προβάλλει το όνομα και τις υπηρεσίες της.

Η Titanbet είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που είναι νέες στο χώρο ,παρολοαυτά οι παροχές που προσφέρει στα μέλη της δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τις υπόλοιπες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Titanbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.