Αθλητικό ημερολόγιο από τον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan, βασικός υποστηρικτής κορυφαίων ομάδων και αθλητών στη χώρα μας (όπως η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, οι εθνικές ομάδες πόλο και beach volley, η επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς και οι γυμναστές Λευτέρης Πετρούνιας και Βάσω Μιλλούση), εξέδωσε ένα αθλητικό ημερολόγιο για το 2015.

 

Σε κάθε μήνα του ημερολογίου απεικονίζεται κι ένας από τους αθλητές που υποστηρίζει η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, σε φωτογραφίες του Πάνου Γεωργίου. Ο τίτλος του ημερολογίου, τέλος, είναι "Οι ήρωες φαίνονται στα δύσκολα".

Ο Stoiximan είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που στηρίζουν τον αθλητισμό και πάντα βρίσκεται κοντά στους έλληνες αθλητές!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.