Φιλανθρωπίες της William Hill μέσω του PDC World Darts Championship

H στοιχηματική εταιρία William Hill ανακοίνωσε πως θα προσφέρει χρήματα σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα, στο πλαίσιο της χορηγίας της του PDC World Darts Championship. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, η οποία αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του παγκόσμιου πρωταθλήματος στα βελάκια, υποσχέθηκε πως θα χαρίζει το ποσό των 23.000 ευρώ για κάθε αγώνα που θα τελειώνει μετά από εννέα μόλις προσπάθειες.

 

Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα παραλάβουν τα ποσά της William Hill είναι το Haven House, ένα νοσοκομείο για παιδιά, και το Parkinson's UK, ένα ίδρυμα υποστήριξης και έρευνας για την αντιμετώπιση του Parkinson's.

Η William Hill είναι από τις πρώτες εταιρίες στοιχημάτων στο ίντερνετ και προσφέρει τεράστια γκάμα αθλημάτων,στοιχηματικών αγορών και παιχνιδιών στα μέλη της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.