Νέα χορηγία της ιστοσελίδας στοιχήματος Betshop προς τον ελληνικό αθλητισμό

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop ενισχύει την παρουσία της στον ελληνικό αθλητισμό, ανακοινώνοντας μια νέα χορηγία προς ένα νέο και πολλά υποσχόμενο αθλητή. Συγκεκριμένα, η Betshop θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του σφυροβόλου Χρήστου Φραντζεσκάκη και θα προσπαθήσει να τον στηρίξει στην προσπάθειά του να αυξήσει τις διεθνείς διακρίσεις του.

Η Betshop ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα χορηγία, η οποία εντάσσεται στην πρωτοβουλία Rise To The Challenge. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η Betshop στηρίζει νέους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι αγωνίζονται για να διακριθούν στο παγκόσμιο στερέωμα.

 

Η νέα χορηγία της Betshop

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Betshop, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την πρωτοβουλία Rise To The Challenge και για αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αποφάσισαν να τον εντάξουν στο πρόγραμμα χορηγιών της. Ο 20χρονος σφυροβόλος από τα Χανιά έχει εξασφαλίσει μια σειρά από ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις, όπως τα έξι πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία Κ20, το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες, και μετάλλια σε κορυφαίες ελληνικές, βαλκανικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι προηγούμενες διακρίσεις του ήταν αυτές που τράβηξαν το ενδιαφέρον της Betshop, αλλά οι προσπάθειές του για τις επόμενες είναι αυτές που τον κατέστησαν ιδανικό υποψήφιο για την πρωτοβουλία Rise To The Challenge. Ο μεγάλος στόχος του Φραντζεσκάκη είναι η συμμετοχή και η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η Betshop θα βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, προκειμένου να τον βοηθήσει να κατακτήσει τον στόχο του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.