Χορηγός της Σεβίλλης η Titanbet

Η ισπανική ιστοσελίδα της Titanbet (Titanbet.es) αποτελεί το νέο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σεβίλλης. Η ομάδα της La Liga και η εταιρία του online στοιχήματος κατέληξαν σε συμφωνία που καθιστά τη δεύτερη χορηγό της πρώτης, κατά το υπόλοιπο της σεζόν 2015-2016 και κατά τη σεζόν 2016-2017.

 

Η Titanbet θα αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος για τη Σεβίλλη και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα προχωρήσουν σε αποκλειστικές προσφορές για τους οπαδούς της ομάδας. Παράλληλα, το λογότυπο της εταιρίας θα εμφανίζεται στην έδρα της ομάδας, στο στάδιο Ramón Sánchez Pizjuán.

 

Ο Ricardo Cuevas, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για την Titanbet.es, δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτή τη συμφωνία. Ως μια νέα ιστοσελίδα στοιχήματος στην Ισπανία, θέλαμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην ισπανική αγορά του στοιχήματος και να συνεργαστούμε με μια κορυφαία ομάδα της La Liga. Είμαστε πεπεισμένοι πως η Σεβίλλη θα δει επιτυχίες στο μέλλον και θέλουμε να αποτελέσουμε μέρος τους. Επιθυμούμε να ενδυναμώσουμε τη σχέση μας με την ομάδα και τους οπαδούς της, με σκοπό να προσφέρουμε μοναδικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες».

Η Titanbet είναι από τις πιο πρόσφατες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου με έτος ίδρυσης το 2010 και δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Titanbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.