Σημαντική συνεργασία με το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο για την εταιρία στοιχήματος BetFair

Η BetFair ανακοίνωσε μία νέα αθλητική συνεργασία, την οποία οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας χαρακτήρισαν ως την πιο σημαντική στην ιστορία της. Αναλυτικότερα, η BetFair προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την CONMEBOL και θα αποτελεί στο εξής την επίσημη συνεργάτη στοιχήματος στα δύο κορυφαία ποδοσφαιρικά τουρνουά της Λατινικής Αμερικής: του Copa Libertadores και του Copa Sudamericana.

H νέα συνεργασία θα φέρει σε περίοπτη θέση το λογότυπο της BetFair, κατά τη διάρκεια των αγώνων των δύο τουρνουά και θα της ανοίξει το δρόμο περαιτέρω επέκτασης, όχι μόνο στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Τα δύο τουρνουά της CONMEBOL, άλλωστε, συγκαταλέγονται στα κορυφαία της ηπείρου, αλλά και του κόσμου γενικότερα.

 

Τα οφέλη της νέας συμφωνίας για τη BetFair

Η BetFair, ως επίσημος συνεργάτης των δύο τουρνουά, θα εμφανίζεται σε διαφημιστικές πινακίδες των αγώνων των Copa Libertadores και Copa Sudamericana, εξασφαλίζοντας τεράστια προβολή στις αγορές της Αργεντινής, της Βολιβίας, της Βραζιλίας, της Χιλής, της Κολομβίας, του Εκουαδόρ, της Παραγουάης, του Περού, της Ουρουγουάης και της Βενεζουέλας. Παράλληλα, η προβολή μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων σε ολόκληρο τον κόσμο θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Αναλυτικότερα για τα οφέλη που θα αποκομίσει η BetFair μίλησε ο Harry Phillips, επικεφαλής του τμήματος χορηγιών της BetFair. Ο Phillips δήλωσε σχετικά: “H συνεργασία μας με το CONMEBOL θα αποτελέσει το επίκεντρο της στρατηγικής μας για παγκόσμια επέκταση. Με 260 αγώνες να διεξάγονται από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο κάθε χρονιάς, στα πλαίσια των Copa Libertadores και Copa Sudamericana, η συνεργασία μας δίνει τεράστιες ευκαιρίες προβολής, σε στάδια και σε τηλεοπτικές μεταδόσεις. Και οι δύο διοργανώσεις είναι γνωστές για τους παθιασμένους οπαδούς τους και συγκαταλέγονται στις αγαπημένες των πελατών μας. Συσχετίζοντας το brand μας με τόσο δημοφιλείς διοργανώσεις και ξεκινώντας τη συνεργασία μας με έναν τρόπο που θα ενεργοποιήσει τους οπαδούς, ελπίζουμε να εδραιωθούμε στην αγορά της Λατινικής Αμερικής”.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη