Χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Pinnacle προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle ανακοίνωσε μια χορηγία προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόκειται για μια νέα συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα Algarve Pro Racing, η οποία θα συμμετάσχει στον αγώνα Le Mans του 2018.

Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους χορηγία που πραγματοποιεί η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle, μία εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τις σχέσεις της με τα eSports, προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Χορηγία πολλών… ίππων για την Pinnacle

Στο πλαίσιο της χορηγίας της προς την ομάδα Algarve Pro Racing, η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle θα δει το λογότυπό της στο αυτοκίνητο που θα συμμετάσχει στον αγώνα. Πρόκειται για το Ligier JS P217, το εντυπωσιακό αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 και αποδίδει 600 ίππους, ενώ ζυγίζει μόλις 900 κιλά.

Η προβολή που θα φέρει η χορηγία στην Pinnacle θα είναι σημαντική, όχι μόνο επειδή πρόκειται για ένα από τους πιο θρυλικούς και δημοφιλείς αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά επειδή θα συστήσει την στοιχηματική εταιρεία και σε φιλάθλους που έως τώρα ενδεχομένως δεν την γνώριζαν – άλλωστε, έως τώρα, οι σχέσεις της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν σχεδόν ανύπαρκτες.

Για την ιστορία, τέλος, ο φετινός αγώνας Le Mans διεξάγεται φέτος στις 16-17 Ιουνίου.

 

“Θέλουμε να εκπροσωπούμε τις υψηλές επιδόσεις”

Η Paris Smith, CEO της Pinnacle, δήλωσε σχετικά με τη νέα χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας: “Πρόθεσή μας είναι να εκπροσωπούμε τις υψηλές επιδόσεις σε οποιονδήποτε τομέα – από τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας έως τις αποδόσεις που ανακοινώνουμε. Για αυτό το λόγο, η συνεργασία με την ομάδα Algarve Pro Racing είναι ιδανική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους στηρίζουμε και ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στην πίστα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.