Χορηγός του Champions Hockey League η Nordicbet

H στοιχηματική εταιρία Nordicbet προχώρησε σε συμφωνία που της χαρίζει τον τίτλο του επίσημου συνεργάτη του στοιχήματος του Champions Hockey League. Πρόκειται για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων στο χόκεϊ επί πάγου, η οποία ξεκινά στις 21 Αυγούστου.

 

Η Nordicbet θα είναι επίσημος συνεργάτης του CHL έως και τη σεζόν του 2016-17 και η συμφωνία ορίζει πως έχει το δικαίωμα να διαφημίζεται στα γήπεδα που θα φιλοξενούν τη διοργάνωση. Επιπλέον, η εταιρεία του online στοιχήματος αποκτά αποκλειστική πρόσβαση στις στοιχηματικές αγορές του CHL και τα μέλη της θα μπορούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες της σεζόν.

 

H Nordicbet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που αδειοδοτούνται από την Μάλτα και ιδρύθηκε 2002.Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.