"Υιοθεσία" αθλητών από τον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και "υιοθέτησε" πέντε αθλητές, τους οποίους θα στηρίξει ενόψει της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο του 2016. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανέλαβε να υιοθετήσει τους Ελευθέριο Πετρούνια και Βασιλική Μιλλούση από την ενόργανη γυμναστική, την Κατερίνα Στεφανίδη από το στίβο και τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη από το beach volley.

 

 

Έτσι, ο Stoiximan αποτελεί ουσιαστικά χορηγό των παραπάνω αθλητών, μέσα από το πρόγραμμα που εμπνεύστηκε η ΕΟΕ, με τίτλο "Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016".

O Stoiximan ξεχωρίζει για την κοινωνική του δράση και είναι παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.