Χορηγός των αγώνων του Anthony Joshua η William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill υπέγραψε μια νέα συμφωνία με την Matchroom Sport, η οποία την καθιστά χορηγό των επόμενων τριών αγώνων του IBF World Heavyweight Champion, Anthony Joshua. Η νέα συμφωνία έρχεται να προστεθεί στην προηγούμενη ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία είχε δει τη William Hill χορηγό των δύο προηγούμενων αγώνων του Πρωταθλητή, απέναντι στους Dillian Whyte και Charles Martin.

 

Ήδη ο επόμενος αγώνας του Anthony Joshua έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25 Ιουνίου, κατά τον οποίο θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον αήττητο Dominic Breazeale από τις ΗΠΑ. Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά περισσότερα από 17.000 άτομα και οι ευκαιρίες προβολής της William Hill είναι μοναδικές.

 

Ο Alex O’Shaughnessy, CMO της William Hill ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαστε χαρούμενοι που υπογράφουμε αυτή τη νέα συμφωνία με τη Matchroom Sport. Ο Anthony Joshua είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πυγμάχους της γενιάς μας και μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι συνδέουμε το όνομά μας με αυτό ενός ειδώλου στον χώρο του βρετανικού αθλητισμού”.

 

Η William Hill είναι από τις πιο παλιές εταιρίες στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας και το 2010 κέρδισε το βραβείο τςη στοιχηματικής της χρονιάς.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.