Χορηγός του Μουντιάλ της CONIFA η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power

Η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε πως θα αναλάβει την κύρια χορηγία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της CONIFA. Πρόκειται για το Μουντιάλ των ανεξάρτητων ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών ανά τον κόσμο που δεν αποτελούν μέλη της FIFA, το οποίο διεξάγεται από τις 31 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου.

Η συγκεκριμένη χορηγία βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του πεδίου που δραστηριοποιείται η Paddy Power, αφού όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, είναι επιθυμία της στοιχηματικής εταιρείας να στηρίξει τους… αντάρτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που αρνείται να αναγνωρίσει η FIFA.

 

Η νέα χορηγία της Paddy Power

Η φετινή διοργάνωση της CONIFA θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς αποτελείται πλέον από 16 εθνικές ομάδες χωρών και περιοχών που δεν έχουν αναγνωριστεί από τη FIFA, όπως το Θιβέτ, το Isle Of Man και το Yorkshire, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, θα έχει στήριξη από κορυφαίους χορηγούς, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει η Paddy Power.

Η συμφωνία χορηγίας προβλέπει την προβολή του λογότυπου της Paddy Power σε κάθε αγώνα της διοργάνωσης, ενώ η εταιρεία του στοιχήματος θα αναλάβει, πέρα από το να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, και την ζωντανή μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ της CONIFA στα social media της. Ήδη, η Paddy Power έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται ο πρόεδρος της CONIFA, Pers Anders Blind, και οι πρώην ποδοσφαιριστές της Premier League, Paul Ince και Sol Campbell.

 

“Μια εναλλακτική για τους Άγγλους φιλάθλους”

Εκπρόσωπος της εταιρείας στοιχήματος Paddy Power δήλωσε σχετικά με τη νέα χορηγία: “Λατρεύουμε την ιδέα μιας διοργάνωσης που εκπροσωπεί τα αουτσάιντερ και χώνεται στα μούτρα της FIFA. Οι Άγγλοι φίλαθλοι έχουν ελάχιστους ή μηδενικούς λόγους να πάνε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, οπότε σκεφτήκαμε να τους δώσουμε μια εναλλακτική που θα βρίσκεται μπροστά τους. Χωρίς εκατομμυριούχους, χωρίς ντίβες, μόνο με τίμιους παίχτες που είναι εξίσου πατριώτες με κάθε άλλο διεθνή παίχτη”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.