Χορηγός του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten θα είναι και φέτος (όπως και πέρσι) χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 14 Απριλίου. Ο αγώνας δρόμου έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων αθλητών, με αποτέλεσμα οι ελεύθερες θέσεις συμμετοχής να έχουν εξαντληθεί!

Η Interwetten αποτελεί για μια ακόμη φορά επίσημο συνεργάτη και χορηγό της διοργάνωσης και θα απολαύσει όλα τα προνόμια που συνοδεύουν τη συμφωνία με τους διοργανωτές, όπως η διαφημιστική προβολή του ονόματός της και των υπηρεσιών της.

 

Ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο

Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, μετά από ρεκόρ συμμετοχών. Ενδεικτικό του πόσο δημοφιλής είναι ο αγώνας, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι, ενώ η διαδικασία συμμετοχής για τα παιδιά δημοτικών σχολείων συνεχίζεται, οι θέσεις για τους ενήλικες έχουν πλέον εξαντληθεί!

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Το πρόγραμμα των αγώνων της διοργάνωσης, της οποίας η Interwetten αποτελεί χορηγό, είναι το εξής:

  • 07:30: Μαραθώνιος - Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας
  • 07:30: Ημιμαραθώνιος Εκκίνηση - Πλατεία Ελευθερίας
  • 07:40: Αγώνας δρόμου 10.000μ - Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας
  • 11:50: Αγώνας δρόμου 5.000μ - Εκκίνηση Πλατεία Ρίμινι (Ήχος και Φως)
  • 13.00: Παιδικός  Αγώνας  1.000μ. - Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας

Ο 6ο Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου, τέλος, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.