Πλατινένιος χορηγός του Giro D’Italia η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet αποφάσισε να ανανεώσει τη συμφωνία χορηγίας της προς τον ποδηλατικό αγώνα Giro D’Italia, αλλά και να αναβαθμίσει το ρόλο της, εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πλατινένιου χορηγού. Η εταιρεία στοιχήματος αποφάσισε, όχι μόνο να επαναλάβει την περσινή της χορηγία προς την ιταλική ποδηλατοδρομία, αλλά και να συμμετάσχει ακόμη πιο ενεργά στη διοργάνωσή της.

Θυμίζουμε ότι η Unibet ανέλαβε για πρώτη φορά πέρσι (στο 100ό Giro D’Italia) τη θέση του επίσημου χορηγού και έμεινε τόσο ευχαριστημένη που φέτος αποφάσισε να αναβαθμίσει το ρόλο της.

 

Η νέα συμφωνία της Unibet για το Giro D’Italia

Η Unibet θα βρίσκεται πλέον στην ομάδα των πλατινένιων χορηγών της ποδηλατοδρομίας και η προβολή που θα κερδίσει θα είναι ακόμη πιο σημαντική. Άλλωστε, αναμένεται ότι η φετινή διοργάνωση του Giro D’Italia θα προσελκύσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια θεατές, αλλά και εκατομμύρια ακολούθους στα social media. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία στοιχήματος θα είναι σε θέση να προβάλλει τις υπηρεσίες της σε ακόμη περισσότερα μάτια, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Και, φυσικά, θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού (αλλά και αποκλειστικές προσφορές) στα μέλη της.

Το φετινό Giro D’Italia, τέλος, είναι το 101ο και θα διαρκέσει 24 ημέρες, περιλαμβάνοντας 21 διαδρομές σε διαφορετικές χώρες.

 

“Θέλαμε να προσφέρουμε περισσότερα στα μέλη μας”

Ο Rhodri Darch, επικεφαλής του τομέα στρατηγικής στην εταιρεία Kindred (ιδιοκτήτρια της Unibet) δήλωσε σχετικά: “H ποδηλασία κερδίζει τα τελευταία χρόνια σε δημοτικότητα και το ίδιο συμβαίνει και με τον στοιχηματισμό στο άθλημα. Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της περσινής συνεργασίας μας με το Giro D’Italia και θέλουμε να συνεχίσουμε την επιτυχία μας με το να προβάλουμε ακόμη περισσότερο την εταιρεία μας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κάθε φάση της διοργάνωσης. Και, βασιζόμενοι και στον ενθουσιασμό που κυριαρχεί για τη φετινή διοργάνωση, θέλαμε να προσφέρουμε περισσότερα στα μέλη μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.