Χορηγός της Βέρντερ Μπρέμεν η Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία χορηγίας, η οποία της ανοίγει την πόρτα προβολής στη γερμανική Bundesliga. Πρόκειται για τη χορηγία προς τη Βέρντερ Μπρέμεν, η οποία ξεκινά επίσημα αυτό το Σαββατοκύριακο, στον επόμενο αγώνα της ομάδας στην έδρα της.

 

Η νέα αυτή χορηγία αποτελεί την πρώτη της Ladbrokes προς ομάδα της Bundesliga και αναμένεται να διαρκέσει έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σε αυτό το διάστημα, η Ladbrokes θα αποκτήσει πρωτοφανή για τα δεδομένα της προβολή στο γερμανικό πρωτάθλημα, μέσα από διαφημιστικά μηνύματα και επιπλέον δράσεις χορηγίας. Παράλληλα, αναμένεται να ανακοινώνει ειδικές προσφορές για τα μέλη της που θα στοιχηματίζουν στους αγώνες της Βέρντερ.

 

H νέα αυτή συμφωνία χορηγίας έρχεται στην καταλληλότερη στιγμή για τη γερμανική ομάδα, καθώς πρόσφατα έληξε η αντίστοιχη συμφωνία που είχε συνάψει με μία άλλη εταιρεία online στοιχήματος, την Tipico. Στη θέση της Tipico, λοιπόν, θα βρίσκεται πλέον η Ladbrokes.

 

Οι δύο πλευρές, πάντως, δεν έχουν ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία τους – ούτε στον τομέα των κοινών δράσεων και προβολών ούτε σε αυτόν των οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Η Ladbrokes είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και παιχνιδιών για τα μέλη της, στην  Ελλάδα όμως δεν διαθέτει άδεια νόμιμης λειτουργίας προς το παρόν τουλάχιστον.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.