Χορηγός της Έσμπιεργκ η Tipico

Η εταιρία στοιχήματος Tipico ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς το ποδόσφαιρο, μέσω της συμφωνίας που σύναψε με την ομάδα Έσμπιεργκ της δανικής Superliga. Η συγκεκριμένη συμφωνία έχει ισχύ δύο ετών (κατά τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018) και καθιστά την Tipico επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της Έσμπιεργκ.

 

Τα οφέλη προβολής για την Tipico είναι πολλά, καθώς το λογότυπό της θα εμφανίζεται στο στάδιο Blue Water Arena, το οποίο αποτελεί έδρα της ομάδας, ενώ θα έχει πρόσβαση και σε ένα πλήθος ενεργειών του μάρκετινγκ. Παράλληλα, οι οπαδοί της Έσμπιεργκ θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν στοιχήματα εντός του γηπέδου, χάρη στα ειδικά τερματικά της Tipico που θα τοποθετήσουν οι υπεύθυνοι.

 

Η Tipico  ενισχύει ακόμη περισσότερο την ήδη έντονη παρουσία της στο δανικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα. Άλλωστε, αποτελεί ήδη χορηγό της εθνικής ομάδας της Δανίας, αλλά και γερμανικών ομάδων, όπως η πρωταθλήτρια της Bundesliga, Mπάγερν Μονάχου.

 

Η Tipico ιδρύθηκε το 2004 και εδρεύει στην Γερμανία, δεν ανήκει όμως στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Tipico και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Tipico ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.