Χορηγός της Νταντάλκ η Sbobet

H εταιρία στοιχημάτων Sbobet συνεχίζει την επέκτασή της στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με μια νέα χορηγία, την οποία ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες. Πρόκειται για τη χορηγία προς την ιρλανδική ποδοσφαιρική ομάδα της Νταντάλκ. Η νέα χορηγία έρχεται μετά την προηγούμενη προς την επίσης ιρλανδική Γουέξφορντ Γιουθς.

 

Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας των δύο πλευρών, η Sbobet θα αποκτήσει νέες ευκαιρίες προβολής, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αλλά και στην έδρα της, στο στάδιο Oriel Park. Η προβολή αυτή θα ενισχύσει, όπως είναι αναμενόμενο, ακόμη περισσότερο την παρουσία της Sbobet στην Ευρώπη και στον τομέα του ποδοσφαίρου.

 

Ο Bill Mummery, εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Celton Manx, ιδιοκτήτριας της Sbobet, δήλωσε για τη νέα χορηγία: «Αυτή η συμφωνία αντικατοπτρίζει τα κίνητρά μας για επέκταση της Sbobet στην Ιρλανδία. Η Νταντάλκ είναι μια ομάδα που σκέφτεται το μέλλον και έχει εδώ και καιρό αναγνωρίσει τα οφέλη της συνεργασίας με αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο. Επιπλέον, ως εταιρία online στοιχήματος, επικροτούμε τα άλματα που έχει κάνει η ομάδα, στο να ενισχύσει την online παρουσία της και στο να διατηρεί αποτελεσματικές σχέσεις με τους οπαδούς της, μέσω της ιστοσελίδας της. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περισσότερο τη σχέση μας με τους υπεύθυνους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την ερχόμενη σεζόν».

Η Sbotet ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων χάρη στην ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει αλλά και στις αποδόσεις αυτών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sbobet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sbobet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.