Ενημέρωση και ανταμοιβές φέρνει η νέα καμπάνια της ιστοσελίδας στοιχημάτων Coral

Η εταιρία στοιχημάτων Coral λάνσαρε τη νέα της διαφημιστική καμπάνια για το EURO και οι πρωτοβουλίες της ιστοσελίδας στοιχημάτων δεν εξαντλούνται σε μια αναφορά των πλεονεκτημάτων που προσφέρει, μέσω μιας έξυπνης διαφήμισης. Οι υπεύθυνοι έχουν λανσάρει παράλληλα δύο νέες πρωτοβουλίες, με την πρώτη να επιτρέπει στους φιλάθλους να παρακολουθούν αναλύσεις των αγώνων από ειδικούς και τη δεύτερη να τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια έπαθλα.

Η νέα καμπάνια της Coral συνδυάζει διαφορετικές υπηρεσίες και προσφορές και έχει ήδη ξεκινήσει, παράλληλα με τους αγώνες του EURO. Σε αυτή, μάλιστα, συμμετέχουν κορυφαίοι πρώην ποδοσφαιριστές του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως ο Άλαν Σίρερ. 

 

Τι περιλαμβάνει η νέα καμπάνια της Coral;

Πέρα από το καθαρά διαφημιστικό κομμάτι της καμπάνιας της, η οποία θα μεταδίδεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο διαδίκτυο, η Coral εγκαινίασε και δύο ακόμα πτυχές. Η πρώτη από αυτές είναι ενημερωτική. Μέσω αυτής, τα μέλη της Coral θα μπορούν να διαβάζουν αναλύσεις για τους αγώνες από έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η Coral, μάλιστα, έχει αναθέσει σε 24 ποδοσφαιριστές από μία ομάδα του EURO. Παράλληλα, οι παίχτες θα μπορούν να ακούν και podcasts από θρύλους του ποδοσφαίρου, όπως ο Άλαν Σίρερ.

Η Coral, όμως, στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών της και για αυτό προωθεί παράλληλα τον διαγωνισμό Matchday Rewards, ως κομμάτι της συνολικής καμπάνιας της. Μέσω αυτού, οι παίχτες που θα στοιχηματίζουν στους αγώνες του EURO θα μπορούν να συμμετέχουν και σε ένα παιχνίδι στοιχηματισμού και να διεκδικούν έπαθλα σε καθημερινή βάση.

Οι παραπάνω πρωτοβουλίες της Coral, λανσαρίστηκαν σε συνεργασία με τα διαφημιστικά πρακτορεία JOE Media και BBH London.

Τέλος να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες οι υπεύθυνοι της Entain ανακοίνωσαν πως αναμένουν ότι περισσότερα από 3 εκατομμύρια άτομα θα στοιχηματίσουν στις ιστοσελίδες της εταιρίας ενόψει EURO.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.