Επεκτείνει τη χορηγία της προς το σνούκερ η BetFred

Η εταιρία στοιχήματος BetFred θα συνεχίσει να αποτελεί χορηγό του τουρνουά World Championship στο σνούκερ για δύο επιπλέον χρόνια, χάρη στη νέα συμφωνία που υπέγραψε με τη World Snooker. Χάρη σε αυτή τη νέα συμφωνία, το μεγαλύτερο τουρνουά στο σνούκερ, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες για το 2016, θα φέρει το όνομα και το λογότυπο της BetFred τουλάχιστον έως το 2019.

 

Η BetFred αποτέλεσε χορηγό του World Championship στο σνούκερ για πρώτη φορά το 2009, σε μια συμφωνία που ίσχυε έως το 2012. Μια νέα συμφωνία υπογράφηκε το 2015 για τα επόμενα τρία χρόνια και θα διαρκούσε έως το 2017. Η ίδια συμφωνία, όμως, ανανεώθηκε πρόωρα και πλέον διαρκεί έως το 2019.  

 

Ο Fred Done, ιδιοκτήτης της BetFred, δήλωσε σχετικά: “Μετά το εκπληκτικό φετινό τουρνουά, είμαι καταχαρούμενος που θα επεκτείνουμε τη σχέση μας με το World Snooker Championship για δύο ακόμη χρόνια. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τόσο τον φετινό πρωταθλητή, Mark Selby, όσο και τον φιναλίστ, Ding Junhui, για έναν φανταστικό τελικό. Η συνεργασία μας με το τουρνουά θα διαρκέσει πλέον τουλάχιστον έως το 2019. Και ήδη ανυπομονώ για το τουρνουά της επόμενης χρονιάς, όταν θα γιορτάζουμε 40 χρόνια στο Crucible”.

 

Η BetFred είναι μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και δρα με έδρα το Γιβραλτάρ,ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές της Ελλάδας αφού δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.