Ολοκληρώθηκε επίσημα η συγχώνευση Ladbrokes και Coral

Μετά την απαραίτητη έγκριση που έλαβε από την Αρχή Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασίλειου, η συγχώνευση των Ladbrokes και Coral ολοκληρώθηκε και επίσημα. Πλέον, οι δύο πρώην ανεξάρτητες εταιρείες αποτελούν μια κοινή εταιρική οντότητα, αξίας 2,6 δις ευρώ, με το όνομα Ladbrokes Coral Group.

 

Η Ladbrokes Coral Group θα αποτελείται όχι μόνο από τις ιστοσελίδες του online στοιχήματος των δύο εταιρειών, αλλά και από το δίκτυο πρακτορείων της Coral και της Eurobet (η οποία ανήκει στην Coral).

 

Η διαδικασία της συγχώνευσης ολοκληρώθηκε και τυπικά, λίγες ημέρες αφού εγκρίθηκε και από τις αρμόδιες Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι υπεύθυνοι είχαν αρχικά αποφασίσει ότι η συγχώνευση των Coral και Ladbrokes θα αποτελούσε αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, λόγω του μεγάλου αριθμού πρακτορείων τους. Για αυτό το λόγο, διατάχθηκε η πώληση 360 πρακτορείων (τα οποία αγόρασαν οι Stan James και BetFred).

 

Στη νέα εταιρεία, τέλος, θα αναλάβει την προεδρία ο John Kelly, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Ενώνοντας τις δύο εταιρείες, φέρνουμε πλάι-πλάι κάποια από τα πιο γνωστά brands στον χώρο του online στοιχήματος. Πιστεύουμε πως καμία άλλη εταιρεία δεν έχει τόσο ισχυρή κληρονομιά, με brands που είναι τόσο δημοφιλή που αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες ρυθμισμένες αγορές. Μαζί, έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε τις εργασίες μας στον χώρο και την παρουσία μας στη διεθνή αγορά. Μία ισχυρή ηγετική ομάδα βρίσκεται ήδη στη θέση της και θα σημάνει τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης που θα έχει καθαρούς στόχους, ώστε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που μας φέρνει μια τέτοια συγχώνευση”.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη