Φαβορί για τη θέση του μάνατζερ της Μπόρνμουθ ο Τιερί Ανρί

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, είναι σύμφωνα με τις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη θέση του μάνατζερ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπόρνμουθ. Σε πολλές στοιχηματικές, μάλιστα, η απόδοση του Ανρί μειώθηκε σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στην ουσία ανταγωνιστής – τουλάχιστον από στοιχηματικής σκοπιάς – του πρώην άσου της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, ο Τιερί Ανρί είναι αυτός με τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Τζέισον Τίντολ, ο οποίος απολύθηκε από τη θέση του μάνατζερ πριν δύο περίπου εβδομάδες. Τις προηγούμενες ημέρες, ο Ανρί είχε αρκετά έντονο ανταγωνισμό στις ιστοσελίδες στοιχήματος, αλλά η μείωση της απόδοσης που συνοδεύει το όνομά του τον καθιστά πλέον αδιαφιλονίκητο φαβορί.

 

Οι αλλαγές των αποδόσεων για τον μάνατζερ της Μπόρνμουθ

Οι περισσότερες αγγλικές ιστοσελίδες στοιχήματος προσφέρουν εδώ και μερικές εβδομάδες τη δυνατότητα στους παίχτες να στοιχηματίσουν στον αντικαταστάτη του Τίντολ για μάνατζερ της Μπόρνμουθ και ο Ανρί πάντα βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των επιλογών που προσφέρονταν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, ο Ανρί αποτελεί το μεγάλο φαβορί, με απόδοση που κυμαίνεται κάτω από το 1.50. Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο πρώην μάνατζερ της Χάντερσφιλντ, Ντέιβιντ Βάγκνερ, με απόδοση κοντά στο 6.00. Τέλος, στις πρώτες θέσεις, αλλά με αρκετά υψηλότερη απόδοση, βρίσκεται και ο φροντιστής της Μπόρνμουθ, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, με απόδοση κοντά στο 11.00.

Πάντως, ούτε η Μπόρνμουθ ούτε ο ίδιος ο Ανρί έχουν ανακοινώσει το παραμικρό σχετικά με κάποια συζήτησή τους, αλλά ο Γάλλος διεθνής παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.