Στοιχηματίζοντας στο Final Four της Euroleague

Όλοι τα βλέμματα των οπαδών του μπάσκετ αναμένεται να στραφούν σύντομα στο Μιλάνο, όπου θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague, στις 15-18 Μαΐου. Με τις τέσσερις φιναλίστ (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Mακάμπι Τελ Αβίβ) να αποτελούν την αφρόκρεμα αυτή τη στιγμή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι προσδοκίες για θέαμα και αγώνες που θα μας διατηρήσουν καρφωμένους στις θέσεις μας (ή όρθιους σε κάθε φάση – ανάλογα με τον τρόπο που παρακολουθούμε τους αγώνες) βρίσκονται σε δυσθεώρητα ύψη. Παράλληλα, βέβαια, πολλοί από εμάς θα βρισκόμαστε σε θέση ετοιμότητας μπροστά στον υπολογιστή μας ή με το κινητό στο χέρι, προκειμένου να επωφεληθούμε στοιχηματικά από τον καθέναν από τους τέσσερις αγώνες.

 

Το Final Four, άλλωστε, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του μπάσκετ για τους παίχτες και τις εταιρίες στοιχημάτων. Και από την ώρα που μάθαμε τις ομάδες που θα συμμετέχουν, η ανακοίνωση αποδόσεων και στοιχηματικών αγορών ξεκίνησε και τα φαβορί αποφασίστηκαν.

 

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, δεν υπάρχει κάποιο αδιαμφισβήτητο φαβορί. Οι περισσότεροι bookmakers συμφωνούν πως τις περισσότερες πιθανότητες νίκης συγκεντρώνει η Ρεάλ Μαδρίτης – ωστόσο, η απόδοσή της είναι συνήθως ελάχιστα χαμηλότερη από αυτή της Μπαρτσελόνα.

 

Βέβαια, πριν φτάσουμε στην πρόβλεψη του νικητή του Final Four, θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσουμε στους δύο ημιτελικούς. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ τη Μακάμπι και οι προβλέψεις μιλούν για νίκη των Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Και πάλι, όμως, τα αποτελέσματα των αγώνων μοιάζουν αμφίρροπα – ευτυχώς που υπάρχουν και οι υπόλοιπες αγορές: over/under, χάντικαπ, πρώτοι σκόρερ, MVP της διοργάνωσης και δεκάδες άλλες είναι διαθέσιμες σε κάθε αγώνα (ανάλογα με την ιστοσελίδα που θα επισκεφτούμε), στο online και στο live στοίχημα. Όσον αφορά στο τελευταίο, τέλος, τα μέλη των ιστοσελίδων που έχουν εντάξει τους αγώνες του Final Four στο πρόγραμμα μεταδόσεών τους θα έχουν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν ζωντανά, προσπαθώντας να εντοπίσουν την επόμενη ευκαιρία και να στοιχηματίσουν σε αυτή.

 

Η γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, λοιπόν, υπόσχεται πολλά περισσότερα, εκτός από θέαμα και συγκινήσεις, για πολλούς παίχτες του online στοιχήματος, οι οποίοι θα διεκδικήσουν παράλληλα και κέρδη – αρκεί να προβλέψουν σωστά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.