Ξεκίνησαν οι… Ολυμπιακοί Αγώνες στον Stoiximan!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο αναμένεται να ξεκινήσουν σε μερικές ημέρες, αλλά τα μέλη του Stoiximan έχουν ήδη τη δυνατότητα να τοποθετήσουν δεκάδες στοιχήματα στα διάφορα αθλήματα που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο τομέα στα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Όσοι, λοιπόν, επισκεφτούν τον σχετικό τομέα στην ιστοσελίδα του Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν απλά, μακροχρόνια ή ειδικά στοιχήματα στη συντριπτική πλειοψηφία των αγωνισμάτων της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του φετινού καλοκαιριού. Ανάμεσα σε αυτά τα αγωνίσματα ξεχωρίζουν, φυσικά, ο στίβος, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ενώ καλύπτονται πολλά ακόμη αθλήματα, όπως η πυγμαχία, η άρση βαρών, η ποδηλασία και το χάντμπολ, μεταξύ άλλων.

 

Σε όλα τα παραπάνω αθλήματα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αποτελέσματα αγώνων ή να επιλέξουν την αγορά των μακροχρόνιων στοιχημάτων. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν τα ειδικά στοιχήματα που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan (όπως, για παράδειγμα, το ποια χώρα θα κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια ή το ποιοι Έλληνες αθλητές θα βρεθούν στην κορυφή του βάθρου. Όσοι, μάλιστα, δε γνωρίζουν καλά τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, μπορούν να διαβάσουν τα βιογραφικά αυτών που υποστηρίζει ως χορηγός ο Stoiximan – ανάμεσά τους βρίσκονται οι Ελευθέριος Πετρούνιας, Βασιλική Μιλούση, Κατερίνα Στεφανίδη και Κυριάκος Ιωάννου, μεταξύ άλλων.

 

Όσοι, λοιπόν, ανυπομονούν να στοιχηματίσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα εκατοντάδες στοιχήματα που είναι ήδη διαθέσιμα στον Stoiximan, ακολουθώντας τον ειδικό σύνδεσμο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του.

 

O Stoiximan εντάχθηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος τον  Δεκέμβριο του 2012 και η έδρα της είναι στην Μάλτα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.