Στοιχηματίζοντας στο French Open

Οι ημέρες για την έναρξη του δεύτερου Grand Slam του 2014, του French Open, εξαντλούνται και οι οπαδοί του τένις ανυπομονούν να δουν τους καλύτερους παίχτες του κόσμου να ανταγωνίζονται σκληρά στο χωμάτινο γήπεδο του σταδίου Roland Garros, από τις 25 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου. Το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό και οι συγκινήσεις που κρύβουν οι αγώνες πολλές. Σε αυτούς, άλλωστε, δεν κρίνονται μόνο οι πρωτιές στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά και τα χρήματα του επάθλου, τα οποία είναι φέτος περισσότερα από ποτέ, καθώς αγγίζουν το συνολικό ποσό των 25.018.900 ευρώ.

 

Φυσικά, κέρδη έχουν να αποκομίσουν και οι παίχτες του online στοιχήματος, οι οποίοι μπορούν να προβλέψουν τους νικητές κάθε κατηγορίας του Open, αλλά και το αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες που προσφέρονται για στοιχηματισμό, όπως και κάθε χρόνο, είναι δύο: του μονού ανδρών και του μονού γυναικών.

 

Στην πρώτη, το φαβορί, σύμφωνα με την πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων, είναι ο Rafael Nadal, ο οποίος στοχεύει στο ένατο συνεχόμενο τρόπαιό του επί γαλλικού εδάφους. Με μικρή διαφορά συνήθως ακολουθεί ο Novak Djokovic, ο οποίος έχει το σημαντικό κίνητρο του Career Slam και της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη. Και οι δύο παίχτες είναι εξαιρετικοί στο γρήγορο παιχνίδι που ευνοεί το χωμάτινο γήπεδο του French Open και οι προβλέψεις είναι δύσκολες στη συγκεκριμένη κατηγορία. Σε αυτό το γεγονός οφείλεται το ότι, σε πολλές ιστοσελίδες, οι ρόλοι είναι αντεστραμμένοι και ο Djokovic έχει μικρότερες αποδόσεις από τον Nadal.

 

Στην κατηγορία των γυναικών, από την άλλη, το αδιαμφισβήτητο φαβορί ακούει στο όνομα Serena Williams. Η Αμερικανίδα έχει τις χαμηλότερες αποδόσεις σε κάθε ιστοσελίδα του στοιχήματος και ακολουθούν (με μικρότερη ή μεγαλύτερη διαφορά) οι Maria Sharapova και Na Li.

 

Φυσικά, οι τελικοί νικητές των δύο κατηγοριών δεν είναι οι μόνες επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρονται στους παίχτες. Κάθε αγώνας συνοδεύεται από ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών, όπως ο νικητής του αγώνα, ο αριθμός των σετ και άλλες. Και, φυσικά, όλες οι ιστοσελίδες του online στοιχήματος προσφέρουν και την επιλογή του live στοιχήματος.

 

Οι λάτρεις του τένις, λοιπόν, δεν έχουν παρά να κάνουν μερικές ακόμη ημέρες υπομονή μέχρι την έναρξη του French Open, εξετάζοντας τα στατιστικά και τα προγνωστικά και ξεκινώντας να τοποθετούν τα στοιχήματά τους.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.