“Πυρετός Μουντιάλ” στην εταιρία στοιχήματος Pinnacle

Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες προετοιμάζονται αυτές τις ημέρες για το Μουντιάλ της Ρωσίας, το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του 2018, και ανανεώνουν το πρόγραμμα προσφορών τους, καθώς και τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα μέλη τους και να προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο πλήρη στοιχηματική εμπειρία. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην εταιρία στοιχήματος Pinnacle, στην οποία επικρατεί “πυρετός” για το Μουντιάλ, με μια νέα σειρά υπηρεσιών και προσφορών.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει, μάλιστα, η Pinnacle δεν περιορίζονται μόνο στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, αλλά και στα social media που διατηρεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της θα μπορέσουν ακόμη και να ψηφίσουν (αλλά και να στοιχηματίσουν) την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών του Μουντιάλ, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

 

Γκάλοπ για το Μουντιάλ στο Twitter

Αναλυτικότερα, οι παίχτες του στοιχήματος που ακολουθούν την Pinnacle στο Twitter θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια σειρά από γκάλοπ, με σκοπό να αναδειχθεί η κορυφαία εθνική ομάδα όλων των εποχών του Μουντιάλ. Τα tweets της Pinnacle θα παραθέτουν τις επιλογές και μια σειρά από στατιστικά στοιχεία και οι παίχτες θα καλούνται να ψηφίσουν την κορυφαία ομάδα όλων των εποχών.

Τα γκάλοπ αυτά, μάλιστα, θα αποτελέσουν και αντικείμενο στοιχηματισμού στην στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle, με τους παίχτες να καλούνται να στοιχηματίσουν στο ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση! Ήδη, η Pinnacle έχει ανακοινώσει και τις σχετικές αποδόσεις, με την εθνική Βραζιλίας του 1970 να αποτελεί το μεγάλο φαβορί!

 

Και προσφορά προγνωστικών για το Μουντιάλ

Παράλληλα, η εταιρία στοιχημάτων Pinnacle ανακοίνωσε και μια νέα προσφορά, με αφορμή το Μουντιάλ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι προγνωστικών που μοιράζει ένα τεράστιο τζακπότ, στους παίχτες εκείνους που θα καταφέρουν να απαντήσουν σωστά σε 10 ερωτήσεις που αφορούν στο επερχόμενο Μουντιάλ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.