Στοιχηματίζοντας στον τελικό του Μουντιάλ

Στις 13 Ιουλίου, στις 11 το βράδυ, οι δύο καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου θα μπουν στο γήπεδο του Μαρακανά για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα του Μουντιάλ, αλλά και της χρονιάς, ο οποίος, όπως είναι λογικό, συγκεντρώνει και τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Οι δύο εθνικές ομάδες, η Γερμανία και η Αργεντινή, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την ανάδειξη του νικητή και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες επιλογές, ως προς το σε τι θα στοιχηματίσουν. Φυσικά, η πρώτη τους επιλογή είναι να στοιχηματίσουν στο νικητή του Μουντιάλ. Σε αυτή την περίπτωση, η Γερμανία έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς θεωρείται φαβορί, με τις αποδόσεις στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων να κυμαίνονται λίγο πάνω από το 1.60. Αντίστοιχα, η φερόμενη ως αουτσάιντερ Αργεντινή, φέρνει αποδόσεις της τάξης του 2.20 με 2.30.

 

Ίδια είναι, όπως είναι φυσικό, και η εικόνα, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η Γερμανία είναι φαβορί και η Αργεντινή αουτσάιντερ, με το σημείο Χ να κυμαίνεται στη μέση, όσον αφορά στις πιθανότητες και τις αποδόσεις. Όσοι σκοπεύουν, βέβαια, να στοιχηματίσουν στον τελικό έχουν πολλές ακόμη επιλογές. Ο όγκος των στοιχηματικών αγορών είναι μεγάλος και περιλαμβάνει δημοφιλείς επιλογές, όπως το χάντικαπ, το over/under, το ακριβές σκορ και το αποτέλεσμα ημιχρόνου και τελικού, καθώς και λιγότερο δημοφιλείς, όπως το scorecast, η διπλή ευκαιρία, το αν θα κριθεί ο αγώνας στην παράταση ή τα πέναλτι και το spread.

 

Από την άλλη, οι παίχτες έχουν και την επιλογή του live στοιχήματος. Στοιχηματίζοντας κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να προβλέψουν, μεταξύ άλλων, τον επόμενο σκόρερ ή το επόμενο γκολ ή να επιλέξουν ανάμεσα σε άλλες στοιχηματικές αγορές που δεν είναι διαθέσιμες στο παραδοσιακό online στοίχημα.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο τελικός του Μουντιάλ προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Έτσι, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να διεκδικήσουν και κέρδη - αρκεί, βέβαια, να προβλέψουν σωστά.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.