Νέα συνεργασία με τη Formula 1 ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment

H εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη Formula 1, η οποία θα φέρει το λογότυπο και τις υπηρεσίες της στα μάτια των οπαδών του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, η Flutter θα συνεργάζεται στο εξής με την Interregional Sports Group (ISG), ώστε οι υπηρεσίες της να διαφημίζονται στις αγορές που δραστηριοποιείται νόμιμα και που μεταδίδουν τους αγώνες της Formula 1.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της Flutter που θα διαφημίζεται μέσω της νέας συμφωνίας είναι η PokerStars, το λογότυπο της οποίας θα εμφανίζεται σε ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις των grand prix του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος.

 

Η νέα συμφωνία της Flutter Entertainment

Η νέα συμφωνία που σύναψε η Flutter με την ISG και τη Formula 1 θα ενισχύσει την διαφημιστική παρουσία της PokerStars σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές που δραστηριοποιείται νόμιμα. Η ISG, άλλωστε, είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει να προβάλλει τις ψηφιακές διαφημίσεις στις ευρωπαϊκές αγορές, όπου μεταδίδονται τα grand prix της Formula 1 – πρόκειται για εκείνες τις διαφημίσεις που εμφανίζονται αποκλειστικά στις τηλεοπτικές οθόνες και αλλάζουν ανάλογα με τη χώρα και την αγορά.

Χάρη στη συμφωνία, λοιπόν, η ISG θα μεταδίδει το λογότυπο της PokerStars στις χώρες όπου δραστηριοποιείται νόμιμα, προσφέροντάς της τεράστιες ευκαιρίες προβολής. Η PokerStars, μάλιστα, θα είναι η μόνη ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών που θα διαφημίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Τη νέα συμφωνία, τέλος, σχολίασε και ο διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της PokerStars, Tom Warren: “Η συνεργασία μας με τη Formula 1 μας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε παίχτες που είναι παθιασμένοι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η ευκαιρία που έχουμε να εξυπηρετήσουμε ένα τόσο μεγάλο κοινό, αλλά ταυτόχρονα να επικεντρωθούμε μόνο στις αγορές που μας ενδιαφέρουν αποτελεί μια εξαιρετική πρόκληση για εμάς”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.