Καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού λάνσαρε η αγγλική ομάδα Σουόνσι Σίτι

H ομάδα ποδοσφαίρου Σουόνσι Σίτι ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας καμπάνιας υπεύθυνου στοιχηματισμού, με σκοπό να ενημερώσει τους οπαδούς της για τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο. Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει, με τις βασικές αρχές της, μάλιστα, να καθορίζονται από τους ίδιους τους οπαδούς.

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη καμπάνια θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των στοιχηματικών διαφημίσεων στα κανάλια προβολής της Σουόνσι Σίτι, αλλά και την έναρξη μιας σειράς ενημερωτικών δράσεων για τους οπαδούς.

 

Η νέα καμπάνια της Σουόνσι Σίτι για το υπεύθυνο στοίχημα

Οι υπεύθυνοι της ομάδας υποστηρίζουν ότι το στοίχημα και ο αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν, εφόσον γίνεται με προσοχή και υπευθυνότητα. Άλλωστε, η ομάδα, που αγωνίζεται στo αγγλικό Championship, έχει εξασφαλίσει από τον Ιούλιο την χορηγία της εταιρείας στοιχήματος YOBET, για τη σεζόν 2019-2020.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι θα πρέπει να υπάρχει μέτρο, όχι μόνο για όσους στοιχηματίζουν, αλλά και για όσους συνεργάζονται με εταιρείες στοιχημάτων. Και η ομάδα κάνει την αρχή, μειώνοντας στο ελάχιστο τις διαφημίσεις της YOBET που προβάλλονται στο γήπεδό της, στα social media, στην ιστοσελίδα της και στο ενημερωτικό υλικό της.

Παράλληλα, η Σουόνσι Σίτι θα επιλέγει κατά καιρούς “συνεργάτες” από τις τάξεις των οπαδών της και θα συζητά μαζί τους τις επόμενες κινήσεις της, δεχόμενη feedback από τους ίδιους τους οπαδούς. Ήδη η αρχή έχει γίνει με έναν φοιτητή, τον Ben Church, ο οποίος συνεισφέρει στην διαμόρφωση της νέας καμπάνιας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης καμπάνιας, τέλος, θα διεξαχθεί μια σειρά από ενημερωτικά εργαστήρια, για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, αλλά και για όσους θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και αναζητούν βοήθεια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.