Χορηγός της Άστον Βίλα η στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet, μία από τις κορυφαίες και πιο δραστήριες εταιρείες στοιχηματισμού στο χώρο, ανακοίνωσε πως θα αποτελεί στο εξής τον επίσημο χορηγό της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Άστον Βίλα. Η νέα συμφωνία χορηγίας θα τεθεί ουσιαστικά σε ισχύ από την έναρξη της σεζόν 2017-2018, αλλά ήδη η στοιχηματική ιστοσελίδα της Unibet γιορτάζει το γεγονός με αποκλειστικές προσφορές.

 

Η συμφωνία χορηγίας της Unibet

Η συμφωνία της χορηγίας προβλέπει πως η εταιρεία στοιχημάτων Unibet θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Άστον Βίλλα που αγωνίζεται στο αγγλικό Championship, αλλά και της γυναικείας ομάδας. Η διάρκεια της συμφωνίας δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά ξεκινά από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Sam Mead, επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της Unibet, δήλωσε τα εξής για τη συμφωνία: “Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την Άστον Βίλα, στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Premier League. Η Unibet και η Άστον Βίλα αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα (η καθεμία στο χώρο της), με πλούσια κληρονομιά. Η Unibet κατανοεί ειλικρινά τους ποδοσφαιρόφιλους και η συνεργασία με την Άστον Βίλα εγγυάται την ενίσχυση της απόλαυσης των οπαδών της σε κάθε πτυχή αυτού του όμορφου αθλήματος”.

 

Και αποκλειστικές προσφορές στο πρόγραμμα

Φυσικά, ένα από τα επακόλουθα της συμφωνίας χορηγίας είναι και κάποιες αποκλειστικές προσφορές που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι οπαδοί της Άστον Βίλα. Ήδη, μάλιστα, η εταιρεία στοιχηματισμού Unibet ενίσχυσε κάποιες αποδόσεις που αφορούν στην αγγλική ομάδα, όπως το να κατακτήσει το Championship, με απόδοση που έφτασε στο 11.00. Αντίστοιχα, η πιθανότητα να είναι ο Ζονατάν Κοτζιά πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης έχει ενισχυθεί στο 8.00. Τέλος, οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν μια νέα προωθητική ενέργεια που θα φέρει αντιμέτωπους σε αγώνα επίδειξης παλαίμαχους, celebrities και απλούς παίχτες.

H Unibet όπως έχουμε ξαναπεί έχει έντονη δράση στον τομέα των χογηγιών με την τελευταία χορηγία που ανακοίνωσε να είναι πριν δύο μήνες προς το Surrey County Cricket Club, μία από τις ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα κρίκετ του Ηνωμένου Βασιλείου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.