Στο πλευρό του ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Stoiximan

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Βασιλική Μιλλούση και ο επίσημος χορηγός τους, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, επισκέφθηκαν πρόσφατα το ΠΙΚΠΑ Βούλας, προσφέροντας δώρα και χαρά στα παιχνίδια. Οι δύο αθλητές και οι εκπρόσωποι του Stoiximan ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος και ενημερώθηκαν για το έργο του, ενώ παράλληλα γνώρισαν τα παιδιά που πάσχουν από νοητική στέρηση.

 

Παράλληλα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διατηρεί, θα διαθέσει χρήματα για την ενίσχυση και την αναβάθμιση των υποδομών του ιδρύματος.

 

Ο υπεύθυνος χορηγιών του Stoiximan, Κώστας Γαλανόπουλος, δήλωσε τέλος σχετικά:

“Κάθε φορά που κάνουμε ένα παιδί να χαμογελάει, νιώθουμε ασφαλείς ότι οι προσπάθειές μας πιάνουν τόπο. Είναι η πρώτη φορά που ο Stoiximan αγκαλιάζει έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς παιδικής προστασίας, το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία. Το έργο που συντελείται εδώ είναι πράγματι σπουδαίο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε σε όσους μας χρειάζονται και αυτό πάντα θα αποτελεί προτεραιότητα στη δική μας οικογένεια του Stoiximan. Πέρα από τη χαρά και τα δώρα που μοίρασαν σήμερα ο Λευτέρης και η Βασιλική, έχουμε ήδη προγραμματίσει ενέργειες που αφορούν στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του Ιδρύματος. Και, βεβαίως, είναι χαρά μας να συνδράμουμε σε αυτό”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.