Αλλαγή ονόματος ζητά η 888 από αθλητή!

Η ιστοσελίδα στοιχήματος 888 σκοπεύει να φτάσει σε νέα  επίπεδα τη διαφημιστική εκστρατεία της, εφαρμόζοντας ένα αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να προβληθεί. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία προσφέρει στον παίχτη των New York Giants, Hakeem Nicks (ο οποίος φορά το νούμερο 88 στη φανέλα του), το ποσό των 88.800 δολαρίων, για να δεχτεί να αλλάξει το όνομά του σε 888.com!

 

Αν ο παίχτης δεχθεί να αλλάξει το όνομά του, στη φανέλα με το νούμερο 88 των New York Giants θα φιγουράρει και το 888.com, γεγονός που θα αποτελέσει εξαιρετική διαφήμιση για την εταιρεία. Ο παίχτης, ωστόσο, θα πρέπει να αλλάξει το όνομά του σε κάθε επίσημο και μη έγγραφο – στο δίπλωμα, την ταυτότητα, το διαβατήριο και αλλού – για έναν ολόκληρο χρόνο.

Έξυπνη κίνηση της 888 η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.