Δεύτερο τουρνουά eSports λάνσαρε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις σχέσεις της με τα eSports, αφού αποτέλεσε μια από τις πρώτες που προσέφεραν στα μέλη τους στοιχήματα στα συγκεκριμένα αθλήματα, ενώ μέχρι σήμερα θεωρείται μία από τις καλύτερες στον συγκεκριμένο τομέα, αφού προσφέρει υπηρεσίες που οι παίχτες δε θα συναντήσουν πουθενά αλλού. Μέχρι πρόσφατα, όμως, η σχέση της Pinnacle με τα eSports ήταν έμμεση. Αυτό άλλαξε πριν μερικούς μήνες, όταν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αποφάσισαν να διοργανώσουν το πρώτο τους τουρνουά eSports.

Στο πρώτο αυτό τουρνουά έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα, καθώς η Pinnacle ανακοίνωσε ότι λανσάρει ένα ακόμα τουρνουά στα eSports, το οποίο θα βρίσκεται υπό την ευθύνη της – η Pinnacle αναλαμβάνει την οργάνωση και τη διεξαγωγή του, ενώ είναι υπεύθυνη και για τα χρηματικά έπαθλα των νικητών.

 

Το νέο τουρνουά της Pinnacle στα eSports

Πριν μερικούς μήνες, η Pinnacle είχε ανακοινώσει ότι θα επιχειρήσει την πρώτη της προσπάθεια διοργάνωσης ενός τουρνουά στα eSports και αποφάσισε να ξεκινήσει με το Counter-Strike: GO, ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του συγκεκριμένου τομέα. Τώρα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας αποφάσισαν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές τους και διοργανώνουν ένα νέο τουρνουά στο DOTA 2.

Στο νέο τουρνουά αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, προκειμένου να διεκδικήσουν το διόλου ευκαταφρόνητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι αγώνες έχουν ήδη ξεκινήσει, από τις 5 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, η Pinnacle δεν εμπλέκεται μόνο στα της διοργάνωσης του τουρνουά, αλλά και στη στοιχηματική δράση. Τα μέλη της Pinnacle θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε όλους τους αγώνες, πριν την έναρξή τους ή κατά τη διάρκειά τους, ενώ παράλληλα θα μπορούν να συμβουλεύονται στατιστικά και να παρακολουθούν ζωντανά μέσω live streaming τις αναμετρήσεις. Και, φυσικά, δεν απουσιάζουν ούτε οι αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.