Αυξημένα κατά 300% τα στοιχήματα των Κινέζων στο Μουντιάλ!

Το φετινό Μουντιάλ, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρωσία, έχει αποδείξει ότι αποτελεί το δημοφιλέστερο όλων των εποχών, από άποψη στοιχηματισμού, και οι Κινέζοι παίχτες του στοιχήματος έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό ακριβώς για μια ακόμη φορά. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Australian Financial Review, τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί στην Κίνα για τους αγώνες του Μουντιάλ έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η αύξησή τους αγγίζει το 300%, σε σχέση με αυτό της Βραζιλίας!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, λοιπόν, το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι τόσο δημοφιλές, που ο τζίρος στοιχηματισμού έχει ήδη ξεπεράσει τα μερικά δισεκατομμύρια ευρώ. Οι Κινέζοι παίχτες έχουν ήδη τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας που υπολογίζεται στην τριπλάσια, σε σχέση με εκείνη των στοιχημάτων που είχαν τοποθετηθεί πριν τέσσερα χρόνια, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

 

Στοιχήματα 6,5 δις ευρώ στο Μουντιάλ

Αναλυτικότερα, τα στοιχεία κάνουν λόγο για τζίρο 6,5 δις ευρώ στο φετινό Μουντιάλ. Πρόκειται για τη συνολική αξία των στοιχημάτων που έχουν τοποθετήσει οι Κινέζοι παίχτες στις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης – άλλωστε, υπολείπονται οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός. Ο συγκεκριμένος τζίρος, μάλιστα, αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μέσω νόμιμων εταιρειών. Και, δεδομένου ότι η νόμιμη αγορά στοιχήματος της Κίνας είναι αρκετά μικρότερη από την παράνομη, ο τζίρος των παράνομων στοιχημάτων πιθανότατα ξεπερνά κατά πολύ τα παραπάνω ποσά.

Και όλα αυτά συμβαίνουν, παρά το γεγονός ότι η Κίνα δεν κατάφερε να προκριθεί καν στο Μουντιάλ. Ωστόσο, οι Κινέζοι παίχτες κινούνται αυτές τις ημέρες στους ρυθμούς της διοργάνωσης και στοιχηματίζουν δισεκατομμύρια ευρώ στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, που αγωνίζονται για την κατάκτηση του τίτλου.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.